AcasăEvenimente localeAnunț modificări semnificative în circulația tramvaielor în Oradea.

Anunț modificări semnificative în circulația tramvaielor în Oradea.

Oradea Transport Local (OTL) aduce modificări substanţiale în circulaţia tramvaielor

După reluarea circulaţiei cu tramvaie în septembrie anul trecut, am luat în considerare feedbackul şi sugestiile primite de la călători şi am iniţiat un proces de evaluare şi optimizare a serviciilor noastre.

Optimizarea traseelor și reducerea perioadelor de așteptare

Începând de luni, 19 februarie 2024, vom introduce 8 trasee pentru a facilita conexiunile între punctele cheie din oraş și vom reduce semnificativ perioadele de aşteptare în staţii, astfel încât sosirile se vor succeda la 3 – 6 minute în orele de vârf din zilele lucrătoare cu şcoală.

Denomiri simplificate și ajustate pentru o mai bună înțelegere a traseelor

Schimbarea și simplificarea denumirii liniilor se fac pentru a veni în ajutorul tuturor călătorilor, pentru o mai bună înţelegere a traseelor. În plus, pentru a uşura acomodarea călătorilor cu noile trasee, vom reveni cu informări pentru fiecare linie în parte pe canalele noastre de comunicare din mediul online.

Trasee optimizate pentru o experiență mai plăcută și eficientă

Ne dorim să aducem un plus de confort şi eficienţă călătoriilor dumneavoastră și suntem bucuroşi să răspundem nevoilor exprimate de comunitatea noastră. Pentru mai multe informaţii şi actualizări, vă rugăm să urmăriţi paginile noastre de social media şi website-ul oficial.

Linii și trasee optimizate:

Linia 1: Pod CFR – Olosig – Gara Centrală – Emanuil Gojdu – Piaţa Unirii – Decebal – Olosig – Pod CFR

Linia 2: Ioşia – Calea Aradului – Piaţa Unirii – Casa de Cultură – Dimitrie Cantemir – Salca – Ceyrat – Universitate – Calea Aradului – Ioşia

Linia 3: Pod CFR – Olosig – Decebal – Piaţa Unirii – Emanuil Gojdu – Gara Centrală – Olosig – Pod CFR

Linia 4: Nufărul – Piaţa Cetăţii – Casa de Cultură – Gara Centrală – Olosig – Pod CFR (şi retur pe acelaşi traseu)

Linia 5: Nufărul – Salca – Universitate – Calea Aradului – Biserica Emanuel – Decebal – Olosig – Pod CFR (şi retur pe acelaşi traseu)

Sursa: Oradea Transport Local anunță modificări semnificative în circulația tramvaielor pentru a răspunde cerințelor călătorilor

Must Read

spot_img