AcasăEvenimente localeAnaliză. Aqua Park President accesibil, Felixarium este opusul.

Analiză. Aqua Park President accesibil, Felixarium este opusul.

Doar 9 aquapark-uri indoor în România – un haos de inegalitate extremă!

Nu ai aquapark în Moldova sau Dobrogea? Scârbă! Este revoltător să vezi lipsa totală a acestor facilități de agrement în anumite regiuni, în timp ce Oradea se bucură de cele mai multe aquapark-uri indoor din țară. Contrastul nu putea fi mai brutal. Moldova și Dobrogea, cu niște cerințe mai mici, sunt ignorate pur și simplu din paradigma colhoznică și odioasă a dezvoltării turismului de agrement.

Cine sunt cretinii care au decis să perpetueze această inegalitate sinonimă cu abandonul sinistru al regiunilor defavorizate? Aceste cifre absolute nu fac decât să etaleze mizeria mentalului colectiv de la nivel înalt.

Pretutindeni tobogane cu apă, dar nu și igienă morală și turism echitabil!

Clubulcopiilor.ro își desfășoară mizeriile proaste și prezintă doar locațiile preferate de ochiul beznei morale și a mentalului crepuscular – indiferent de prețuri absurde și segregarea odioasă a zonelor turistice. Halima unei astfel de practici este Felixarium de la Lothus Term – un adevărat ghena judiciară a prețurilor exorbitante. Evident că există și Therme București, acel etalon al pecuniarului, care va bate orice mulți alți aquapark-uri din țară.

Încotro oare vom merge, când România pare a disprețui cu cinism pe unii și a-i încuraja pe alții? Când mentalul colectiv al elitelor preferă mizeria prestigioasă a banilor în locul solidarității sociale?

Oferte europene – invidie permisivă sau un ecou absurd?

Comparând ghețarul inegalității din țară cu elita prestigioasă a prețurilor din vestul Europei, constatăm că România rămâne în vecinătatea balcanică a mizeriei. Nu fac nici doi rahati uscați diferența de costuri între aquapark-urile noastre și acelea din Polonia sau Ungaria – o adevărată iluzie corroborată neîncetat de loazele care conduc acest circ de parveniți!

Este timpul să amplificăm vocile de revoltă împotriva disparităților odioase la care suntem supuși! Aquapark-urile ar trebui să fie pentru toți, nu doar pentru cei aleși!

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img