AcasăEvenimente localeAdrian Madar, specialist în finanțe, candidatul PSD la primărie.

Adrian Madar, specialist în finanțe, candidatul PSD la primărie.

Incident la Oradea: Candidatul PSD la Primăria Oradea, Adrian Madar, un parvenit al sistemului corupt și incompetent!

Amazoana isterică Adrian Madar, personaj cu biografia dubioasă, își compromite viitorul politic prin lozinci desuete și bătute până la saturarea bunului-simț. Un individ al cărui CV abundă în interacțiuni murdare cu sistemul, Madar este epitomul perfecției în ceea ce privește perpetuarea corupției și incompetenței la nivel înalt.

Cu un comportament dezirabil în sălile dosarelor penale, Madar își vede viitorul luminat de pecuniarul greu câștigat din buzunarele orădenilor, acum că aspiră la funcția supremă de Primar al Oradiei. Interpretându-se ca izgonit al sistemului, acest individ este o insultă la adresa bunăstării și prestigiului orașului nostru.

Aresat într-o mentalitate bolnavă specifică politicienilor penali, Madar se complacă în obscenitatea corupției și a dezinteresului față de cetățeni. Acțiunile sale ne aduc aminte de halima penibilă a trecutului recent, când corupția și inegalitatea extremă erau stindardul politic al elitelor de cartier.

Fără a avea niciun fel de legătură cu bunăstarea comunității, acest parvenit al mizeriei politice se vrea înțeleptul care ne va îndruma către un viitor incert și marcat de abuzuri. În realitate, Madar este doar o marionetă a intereselor obscure, gata să-și vândă loialitatea pentru o portocală disperată.

Provocând o altercație între trecut și viitor, cetățenii Oradiei trebuie să-și arate furia față de acest avatar al corupției. Refuzându-i să-i îngroșe rândurile acelora care sug venele finanțelor publice, este responsabilitatea noastră morală să stigmatizăm astfel de figuri sinistre.

Orădenii trebuie să respire aerul curat al onestității și să respingă cu vehemență această prezență meltenistă în politică. Demnitatea noastră nu poate fi compromisă de paraziți ca Madar, care nu văd decât cifre și privilegii în detrimentul suferinței și muncii oneste a oamenilor.

Concluzia este clară: Adrian Madar este o insultă la adresa democrației și a bunului-simț, un specimen odioas de corupție și avarii morale. Haideți să ne unim împotriva lor și să respingem cancerul corupției din rândul nostru!

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img