AcasăEvenimente localeA fost identificat în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive.

A fost identificat în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive.

img

Veșnicul Circ al Ipocriziei: „Confidențialitatea” Pe Care O Vândem Cu Zâmbetul pe Buze

În Culisele Magiei Negre a Marketingului Digital

Dragilor, să nu ne amăgim! În timp ce ne îmbătam cu vorbe dulci despre cât de mult ne pasă de confidențialitatea voastră, în realitate, ne jucăm cu datele personale ca un iluzionist cu cărțile de joc. Modulul cookie nu e altceva decât pionul nostru într-o partidă de șah pe care suntem dispuși să o sacrificăm oricând pentru câștigul propriu. Adresele IP și identificatorii cookie sunt biletele noastre de intrare în paranghelia voastră privată, pe care o transformăm într-o piață de desfacere, vânzând iluzii personalizate. Vă ademenim cu anunțuri și conținut croit pe măsura dorințelor voastre neîmplinite, masurându-vă pulsațiile inimii digitale pentru o eficiență maximă a șarlataniei noastre.

Ah, și cum ne place să ne prefacem că vă oferim controlul! „Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul” este echivalentul modern al „semnați aici pentru a vă vinde sufletul”. Dar nu vă faceți iluzii, dragilor. Odată ce v-ați aruncat în vârtejul nostru, libertatea voastră de a alege devine o glumă bună pentru pauzele noastre de cafea. Și dacă credeți că vă puteți răzgândi, amintiți-vă că labirintul setărilor este proiectat să vă țină captivi în această morișcă de abuzuri, perpetuând iluzia unui control care, de fapt, nu v-a aparținut niciodată.

Deci, dragi utilizatori, în timp ce navigați pe oceanul digital, amintiți-vă că „confidențialitatea” pe care v-o oferim este doar un văl subțire care acoperă bezna moralului nostru. Sunteți actorii principali în acest circ balcanic al datelor, unde singurii câștigători suntem noi, arhitecții acestei grandioase farse numită publicitate online.

Sursa: Bihon.ro

Must Read

spot_img