AcasăDiverseProcurorul Pantea o medita noaptea pe polițista Pupea.

Procurorul Pantea o medita noaptea pe polițista Pupea.

Cristi Danileţ exclus din magistratură pentru postări pe Tik Tok, în timp ce abuzurile rămân nesancționate în Beiuș

Cel mai cunoscut judecător din România, Cristi Danileţ, care îşi cerea acum câţiva ani mutarea de la Cluj la Oradea, a ajuns exclus din magistratură pentru că a postat pe Tik Tok cum tundea gardul verde şi executa mişcări de karate în piscină. În schimb, Inspecţia Judiciară lasă nesancţionate abateri grave şi dovedite în cazul şefului Parchetului Beiuş, Cosmin Pantea!
Magistratul, pe care BIHOREANUL l-a surprins în flagrant închis noaptea în sediul instituţiei, cu o tânără poliţistă, a fost reclamat de colegi ai acesteia şi de fostul şef al Jandarmilor pentru atitudini dictatoriale şi abuzuri, dar inspectorii judiciari au decis că nu a făcut nimic greșit. Asta după o anchetă în care nici măcar nu s-au deranjat să-i asculte pe reclamanți!

Perpetuarea mizeriei la Parchetul Beiuş

Noaptea, ca hoții BIHOREANUL a dezvăluit toamna trecută, în mai multe episoade, situaţia anormală de la Parchetul Beiuş unde, în loc să se ocupe de infractori, prim-procurorul Cosmin Pantea îşi petrecea serile şi nopţile cu o poliţistă, cu inspectorul principal Mihaela Pupea, chiar în sediul instituţiei, la ore la care nu aveau scuza unor activități profesionale și fără ca jandarmii să consemneze în registre, potrivit obligațiilor legale, vizitele femeii.

Abuzuri și dictatură la Beiuș

Față de fostul comandant al jandarmilor din Beiuş, lt.col. (r) Mihai Smeu (foto), care a cerut subordonaților să noteze vizitele, Pantea a obținut de la conducerea Inspectoratului de Jandarmi Bihor să-i interzică accesul în clădirea Parchetului, deși ofițerul răspundea chiar de paza ei. Apoi, ca și cum n-ar fi fost de ajuns, l-a „rezolvat” și cu trei dosare penale în urma unor reclamații puerile provocate tot de el. Două au fost clasate, iar în al treilea s-a decis renunțarea la urmărirea penală, dovedindu-se, deci, că au fost făcături.

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img