AcasăDiverseGemenii chimici fac mai mulți bani cu avocații.

Gemenii chimici fac mai mulți bani cu avocații.

Luni

Vio către Ghiusi: „Am văzut puhoi de unguri călare care plecau de la Budapesta către Cluj. Care era motivul?”. „Mergeau cu mijlocul nostru tradițional de locomoție la pelerinajul de la Șumuleu Ciuc”. „Păcat. Eu credeam că o să treceți Carpații și apoi o să călăriți până mai departe, dincolo de Urali”.

Marți

Gemenii chimici au mai câștigat un proces cu România. „Noi, suedezii, nu ne lăsăm la toți fraierii de români care cred că pot face ce vor în țara lor”. „Bag de seamă că ai luat o căruță de bani de pe Statul Român”. „Adevărul e că n-am făcut atâți bani vânzând sucuri cum am făcut cu ajutorul avocaților”.

Miercuri

Un deputat, despre caftul unor liberali în Parlamentul țării: „Oamenii s-au luat la bătaie, dar gestul unuia de a-i căra pumni în cap celuilalt mi s-a părut inutil”. „De ce?”. „Pentru că, dacă stai cinci minute cu ei de vorbă, vezi că oricum amândoi sunt bătuți în cap”.

Joi

Tanti Zoe pensionara a ieșit la inaugurarea statuii de la catedrală. „Maică, nu puteam eu rata ocazia să-l văd turnat în bronz pe actorul meu preferat, Amza Pellea”. „Dar nu-i vorba de actor, ci de voievodul care a unit Țările Române”. „Maică, eu știu doar istoria din filme, la fel ca jumătate din acest popor”.

Vineri

Un șef de la Muzeu, uluit de numărul mare de vizitatori. „Când am văzut puhoiul de lume a început să-mi pară rău că n-am făcut și noi o grevă precum colegii din Capitală”. „Dar cum se explică afluxul mare de vizitatori?”. „Două explicații: ori pe oameni i-a izbit brusc dorul de cultură, ori pur și simplu nu cumpără bilete de intrare în restul anului”.

Sâmbătă

S-a deschis noul terminal la aeroport. Directorul a explicat care sunt doleanțele cetățenilor. „Dacă ne luăm după cereri, ar trebui să avem opt sute de destinații, prețul bietelor să nu depășească 5 euro, bagajul să fie gratuit, iar pasagerii să poată ieși cu stewardesele la cină”.

Duminică

La un liceu s-a făcut un experiment interesant. Pentru o zi elevii au luat locul profesorilor. Jumătate s-au apucat să-și motiveze absențele.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare. Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!

[Sursa: eBihoreanul]

Must Read

spot_img