AcasăDiverseAlina Ceușan este însărcinată pentru a doua oară.

Alina Ceușan este însărcinată pentru a doua oară.

Influencerița Alina Ceușan așteaptă al doilea copil

Alina Ceușan a anunțat că așteaptă al doilea copil printr-o scrisoare emoționantă către fiul său, Rock, postată pe Instagram. Cu aproape 1 milion de urmăritori, Alina a făcut public momentul într-un clip video ce cuprinde diverse ipostaze de familie, inclusiv reacția sa la aflarea veștii că este din nou însărcinată.

„Dragul nostru Rock, Avantajul de a crește alături de un frate sau o soră este că devii tot mai bun la fracții. Indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilărie. Ăsta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu, cât și Raul vorbim din experiență, pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna și la trei noaptea dacă este cazul. Viața noastră se va schimba din nou, în luna august… și sperăm ca schimbarea să vină în forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil,” a scris Alina Ceușan pentru băiatul ei.

Influențatoarea, în vârstă de 31 de ani, este căsătorită cu hairstylistul Raul Țișa din 2019. Cei doi au deja un băiețel, Rock, născut în 2020. Această veste aduce o nouă lumină în familia lor și în viața publică, urmăriți BIHOREANUL pentru mai multe informații!

Sursa: EBIHOREANUL

Must Read

spot_img