AcasăAntreprenoriatȘcoala de muzică, înființată de doi orădeni, se află printre primele trei...

Școala de muzică, înființată de doi orădeni, se află printre primele trei școli de muzică din Londra, Marea Britanie.

Revoltă contra Mediocrului: Cum Doi Orădeni au Zdruncinat Lumea Muzicii din UK

Când Pasiunea Și Talentul Își Frâng Lanțurile: Povestea AB Music Academy

Într-o lume unde mediocritatea pare să-și fi întins tentaculele ca o boală cronică, doi rebeli ai muzicii din Oradea, Andrada Maria Pascu (cunoscută și sub pseudonimul Brisc) și Florin Constantin Pascu, au decis să declare război conformismului. Ce-au făcut? Nimic mai puțin decât să-și pună amprenta asupra scenei muzicale londoneze, înființând AB Music Academy, prima fortăreață a adevăratei muzici românești pe pământ britanic.

Dar să nu vă imaginați că drumul lor a fost presărat cu petale de trandafiri. Nu, a fost o luptă, o revoltă împotriva unui sistem care adesea preferă zgomotul în locul armoniei. Încă de la fondarea sa în 2012, AB Music Academy a devenit nu doar un spațiu unde muzica se învață, ci unul unde se respiră, se trăiește, dând naștere unor veritabile furtuni sonore ce au zguduit bazele industriei.

Un Cămin al Diversității: Peste 150 de Elevi și 24 de Naționalități

Imagineați-vă un loc unde vârstele se întrepătrund de la 3 la 70 de ani, unde 24 de naționalități își unesc vocile și instrumentele într-o simfonie a diversității. Acesta este AB Music Academy. Sub îndrumarea unor maestri ai muzicii precum Oliver Popa, vocea din spatele multor vedete, și Anca Negruț, cu o experiență pedagogică ce traversează continente, această academie a reușit să redefinească noțiunea de educație muzicală.

Și nu este vorba doar de numere sau de fațade. Recunoașterea a venit și din partea criticilor, plasând AB Music Academy pe locul 2 în topul celor mai bune școli de muzică din Anglia pentru anul 2019. Este mai mult decât o școală; este un far de excelență într-o mare de mediocritate, un simbol al luptei împotriva unui sistem care prea des ignoră adevăratul talent.

Sursa: BihorJust.ro

Must Read

spot_img