AcasăStiri nationaleVremea în următoarele două săptămâni - noua prognoză meteorologică.

Vremea în următoarele două săptămâni – noua prognoză meteorologică.

Meteorologii au făcut publică o nouă estimare a valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele două săptămâni, adică până pe 19 mai.

În Crișana, regiune din care face parte și județul Bihor, vremea va fi mai caldă inclusiv în cursul zilei de marți, 7 mai, cu o medie a valorilor termice diurne de 25-26 de grade, însă de miercuri se răcește. Începând de marți după amiază, 7 mai, vor fi ploi pe arii relativ extinse, inclusiv în zilele de 8 și 9 mai, iar intervale cu ploi locale vor fi posibile și în restul intervalului îndeosebi în timpul după-amiezelor.

„Pentru perioada 8-14 mai sunt prognozate temperaturi maxime mai scăzute, dar în general apropiate de mediile climatologice, cuprinse între 19 și 22 de grade”, se arată pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie.

Spre finalul celor două săptămâni de prognoză, vremea se va încălzi din nou, astfel că media temperaturilor maxime va urca la 26 de grade. Media temperaturilor minime va fi în general cuprinsă între 9 și 12 grade. Vezi mai jos prognoza pe regiuni! Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img