AcasăStiri nationaleUNBR îndeamnă Barourile, INPPA și avocații să contribuie.

UNBR îndeamnă Barourile, INPPA și avocații să contribuie.

Tendințe de evoluție a profesiei de avocat în statele membre UE

Uniunea Națională a Barourilor din România îndeamnă Barourile, Institutul Național Pentru Pregătirea Și Perfecționarea Avocaților și avocații să participe cu articole pe această tematică la Congresul Avocaților 2024. Nu vreți să ratați oportunitatea de a vă face auzită vocea și de a contribui la dezbaterile care pot schimba, în bine sau în rău, peisajul juridic european?

Noi abordări ale exercițiului profesiei de avocat din perspectivă europeană

Vă invităm să puneți sub lupă practicile actuale din domeniul avocaturii și să propuneți soluții inovatoare, pentru că, să fim serioși, starea actuală de lucruri lasă mult de dorit în ceea ce privește etica și competența. Nu mai lăsați problemele sub preș și îndrăzniți să aduceți lumină într-un mediu adânc înnegurat de practici dăunătoare și ineficiente!

Redifinirea consultanței juridice rezervate în contextul evoluției digitale

Oare nu e momentul să privim tranșant spre viitor și să recunoaștem că există un gol imens între legislație și realitatea digitală din avocatură? Poate fi oportunitatea pentru un refresh binevenit sau doar o vulnerabilitate exploatată de cei mai puțin scrupuloși?

Clarificarea activităților rezervate avocaturii în contextul evoluției digitale

Comisia Europeană a tras un semnal de alarmă clar și puternic prin această cerință. E timpul să lăsăm la o parte opacitatea și să privim cu ochii liberi la modul în care digitalizarea influențează avocatura. Ești pregătit să ridici voalul de pe ochii unei profesii în derivă?

Sursa:

Bihor Just

Must Read

spot_img