AcasăStiri nationaleȘeful Poliției Cluj a fost reținut de DNA!

Șeful Poliției Cluj a fost reținut de DNA!

Corupție și Complicitate la Vârfurile Poliției Cluj

Într-un spectacol grotesc de corupție care pare desprins din cele mai negre scenarii, chestorul Mihai Rus, șeful Poliției Cluj, împreună cu alți trei subordonați, a fost reținut de DNA. Acești „protectori ai legii” sunt acuzați că au orchestrat un adevărat teatru al absurdului pentru a evita sancțiunile legale după ce Rus a fost prins gonind cu 110 km/h într-o zonă de 50 km/h.

Detalii de Groază din Dosarul DNA

Pe 29 aprilie 2024, Rus a fost prins în flagrant de radar, dar în loc să primească sancțiunea meritată, a pus la cale un plan diabolic cu subalternii săi. Conform DNA, Rus, împreună cu agentul principal Ioan-Raul Pașca și agentul Cătălin-Claudiu Mureșan, a conspirat pentru a falsifica declarațiile și a evita orice repercusiuni. Mai mult, s-a pretins că soția lui Rus ar fi fost la volan, într-o încercare jalnică de a manipula justiția.

Un Nod de Interese și Nepotism

Într-o întorsătură de situație care adaugă și mai multă suspiciune, se pare că Mihai Rus este nepotul fostului ministru de Interne, Ioan Rus, detaliu care aruncă o umbră de îndoială asupra întregii anchete. Această conexiune ridică întrebări serioase despre cât de adânci sunt rădăcinile corupției în structurile statului.

Acțiuni și Reacții

În urma acestor dezvăluiri, DNA a efectuat percheziții la sediul Poliției Cluj, semn că ancheta este departe de a se încheia. Acest caz nu este doar o pată pe imaginea Poliției, ci o mostră clară că nici cei înalți nu sunt mai presus de lege. Restul persoanelor implicate încă sunt sub investigație, promițând dezvăluiri și mai șocante.

Sursa

Must Read

spot_img