AcasăStiri nationaleRăzvan Manea vrea să urmeze cursurile Academiei Tehnice Militare.

Răzvan Manea vrea să urmeze cursurile Academiei Tehnice Militare.

Ascensiunea unui Licean Excepțional

Răzvan Manea, strălucirea Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir”, a reușit să impresioneze întreaga instituție și pe toți cei care urmăresc parcursul academic militar. Cu o medie perfectă de 10, acest tânăr nu doar că a excelat academic, dar a fost și promovat în gradul de elev plutonier adjutant. Ziua de 20 iunie nu a fost doar o simplă dată în calendar, ci momentul în care Răzvan a fost oficial recunoscut pentru dedicația și munca sa asiduă.

Un Lider Născut

De la admiterea ca primul pe listă, până la rolul de lider necontestat pe parcursul a trei ani consecutivi, Răzvan a demonstrat că excelența este un mod de viață. Participări la evenimente de anvergură, cum ar fi Tabăra Internațională de Tineret a CLIMS și Ștafeta veteranilor, au consolidat statutul său de exemplu viu pentru colegii săi. Nu este de mirare că aspirațiile sale îl îndreaptă spre Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”, un pas natural pentru un tânăr de calibrul său.

Un Viitor Strălucit în Așteptare

Angajamentul său față de excelență nu se oprește aici. Răzvan Manea este hotărât să continue să fie un model pentru colegii săi și să își asume responsabilitățile care vin odată cu noile sale titluri. Cu un trecut academic impresionant, completat de cursuri precum „Liderii Mileniului III” și „Tineri pentru performanță”, Răzvan este fără îndoială pe cale să devină o figură marcantă în domeniul militar.

Sursa

Must Read

spot_img