AcasăStiri nationaleMăsurile de reglementare a vânzării terenurilor agricole sunt constituționale.

Măsurile de reglementare a vânzării terenurilor agricole sunt constituționale.

Curtea Constituțională a respins obiecția de neconstituționalitate

Într-o demonstrație a lipsei totale de discernământ, la ședința din 14 februarie 2024, Curtea Constituțională a decis cu unanimitate de voturi să respingă, ca pentru ea ar fi ceva de mirare, obiecția de neconstituționalitate formulată de deputați din Grupul parlamentar al Uniunii Salvați România și de deputați neafiliați. Ce surpriză, nu? În cazul Ordonanței de urgență a Guvernului nr.104/2022, Curtea Constituțională a stabilit, că de ce să fie altfel, că actul normativ este constituțional și nu încalcă nimic, așa cum se așteptau naivii de la Uniunea Salvați România.

Decizia care consfințește abuzurile și corupția

Ce surpriză poate fi mai mare decât faptul că judecătorii au considerat că legea ce modifică și completează Legile relevante este perfect constituțională? Este încă o dovadă a sistemului judiciar bolnav și a corupției care îl macină. Pentru politicieni, este încă un trofeu obținut în fața unui sistem judiciar ud la chiloți. O decizie care dă undă verde la abuzuri și încurajează corupția într-un mod revoltător.

Legea a fost considerată în regulă – o ironie a Justiției

Cu o armonie perfectă a incompetenței și corupției, Curtea Constituțională a decis că toate modificările aduse de Ordonanța de urgență a Guvernului nr.104/2022 sunt foarte ok. Se pare că Justiția noastră are gusturi ciudate când vine vorba de interpretarea legilor. În loc să apere cetățenii împotriva abuzurilor, pare că este o unealtă în mâna politicienilor corupți.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img