AcasăStiri nationaleEste vorba despre o excepție de neconstituționalitate referitoare la procedurile legale de...

Este vorba despre o excepție de neconstituționalitate referitoare la procedurile legale de înregistrare în cartea funciară și implicit obținerea dreptului de proprietate asupra construcțiilor ridicate fără autorizație de construcție sau fără respectarea acesteia.

Skandal la Judecătoria Ploiești: Avocatul Antonie Popescu îndrăznește să atace în justiție Legea!

Avocatul Antonie Popescu, într-un act de obraz nemăsurat și lipsit de respect față de justiție, a formulat o cerere de sesizare a Curții Constituționale împotriva prevederilor legii. Este incredibil ce lipsă de valori și de moralitate pot să ilustreze unii indivizi, perpetuând un comportament jalnic, deplorabil și, culmea, pur ecoul unor interese obscure!

Din informațiile furnizate, reiese că doamna Anghelina Luiza, funcționar la Primăria Gura Vadului, este acuzată pe nedrept de eventuale nereguli, dar avocatul nu ezită să profereze acuzații absurde și să lanseze în aer insinuări fără niciun temei solid. Oare cât de josnic se poate coborî cineva în tentativa sa de a slăbi statul de drept?

Mai mult decât atât, pare să nu fie de ajuns că persoanele implicate sunt susținute de acte scrise corect și conform legii, semnate de persoane competente și autorizate. Dar cumva, acest detaliu pare prea subtil pentru complicațiile minții lor bolnave și contorsionate de adevăr!

Oare nu este clar pentru toată lumea că în această țară, transparența și legalitatea trebuie să fie etaloanele după care să ne ghidăm, iar cei care încearcă să submineze acest principiu esențial ar trebui să fie izgoniți fără drept de întoarcere?

Într-adevăr, există un dispreț profund provocat de aceste acțiuni perverse, care par să vampirizeze sistemul și să perpetueze bezna moralului și a mentalului colectiv. Este o rușine că astfel de anomalii persistă și compromit viitorul dezbaterii publice și al însăși justiției!

Mentalul colectiv stagnează, iar hăurile corupției și abuzurilor se adâncesc, oamenii se zbat să-și găsească drumul într-o societate disfuncțională și coruptă – este momentul ca societatea să se trezească și să riposteze, pentru că altfel, suntem condamnați să ne îngropăm în haznaua semănată de cei lipsiți de scrupule și de moralitate!

Sursa:

Must Read

spot_img