AcasăStiri nationaleEmilia Șercan, ținta unui atac sofisticat.

Emilia Șercan, ținta unui atac sofisticat.

### Emilia Șercan, jurnalista care de ani de zile dezvăluie impostura politicienilor, se trezește în mijlocul un incident sinistru: contul ei de Facebook a fost ținta unui atac perfid, fie din partea guvernului, fie din partea unor atacatori sofisticați. Nu-i deghizare aici, doar un atac voalat menit să o intimideze și să o sperie într-un mod josnic și revoltător. Șercan, o luptătoare înverșunată cu impostorii din vârful instituțiilor statului, a fost din nou victima acestei bătălii mizerabile, atât online, cât și offline. Scârbă și revolta totală față de aceste mizerii care persistă de aproape nouă ani. Am întârziat să reacționăm, să ne revoltăm împotriva abuzurilor, dacă nu acum, atunci când?

### Fără să ezite, Emilia Șercan a făcut public acest atac viclean pe rețelele de socializare, aruncând în fața opiniei publice absurdul la care este supusă. Un scanandal, o umilință, o dezonorare pentru această jurnalistă curajoasă. Cum să nu ne revoltăm când știm că unul dintre cei mai buni specialiști în cyber security din țară a confirmat gravitatea situației? Incidente precum acestea ar trebui să cutremure temeliile morale și sociale ale acestui sistem corupt și abuziv. Minciuni, abuzuri și otrava statală pătrund sub masca anonimatului pentru a intimida pe cineva care a îndrăznit să spună adevărul. Despre ce ironie am putea să vorbim când jurnaliștii sunt mai contemplați decât respectați?

### Guvernul sau atacatorii sofisticați se joacă cu viața privată și profesională a Emilia Șercan, o jurnalistă dedicată, care are tupeul să aducă la lumină tipii dubioși din culisele puterii. Cine sunt acești chiaburi virtuali, acești izgoniți fără valoare care îți bat joc de integritatea și reputația cu atâta cruzime și viclenie? Provocările nu fac decât să arate cât de adânc ești dispus să mergi în căutarea adevărului și înfăptuirea dreptății. Minciuni și abuzuri în masă, așa putem defini această situație deplorabilă în care Emilia Șercan se zbate pentru adevăr.

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img