AcasăStiri nationaleDoar 5 lideri liberali au votat împotriva listelor comune cu PSD la...

Doar 5 lideri liberali au votat împotriva listelor comune cu PSD la europarlamentare.

INCIDENT ȘOCANT: CÂŢIVA LIDERI PNL, CUM MĂNÂNCĂ ALOCAŢIILE DEPUTAŢILOR, VOR SĂ-ŞI PIERDĂ IDENTITATEA POLITICĂ ÎNTR-UN FEL BAZAR, ALĂTURI DE PSD! O ADEVĂRATĂ RUŞINE!

Incidentul de ieri, de la ședința Biroului Politic Național, în care o parte importantă a liderilor PNL s-au decis să comaseze alegerile și să facă liste comune cu PSD pentru europarlamentare, a stârnit revolta în rândul membrilor partidului și al electoratului. Nu doar că au fost de acord cu această aberație politică, dar au votat cu entuziasm ca să ajungă la culmea dezonoarei!

Cu un cinism fără margini, 58 de lideri din PNL au votat în favoarea acestei rușini naționale, doar 5 s-au opus cu îndârjire, iar alții 2 s-au prefăcut că dorm. Este o dovadă clară că în PNL, valorile și demnitatea politică au cam fost aruncate într-o ghena pesedistă, fără să clipească!

Incredibil dezinhibat, președintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, unul din cei care și-au păstrat măcar un dram de onoare, a explicat că „participarea la liste comune cu PSD este un dezastru și ne pierdem identitatea, iar electoratul nu ne va mai considera o opțiune viabilă în viitor”.

Cel mai revoltător este că un alt lider PNL, Cristian Buican, președinte PNL Vâlcea, a oferit o „sugestie” desfiguratoare: „dacă ne prostituăm, să o facem complet, să ne vândem și la locale”. Acest nivel de dispreț pentru valorile politice și pentru electorat este greu de înțeles și mai ales de acceptat!

Prin această înțelegere scandaloasă cu PSD, liderii PNL demonstrează o lipsă totală de rușine și responsabilitate față de alegători și față de țară! De asemenea, semnalul trimis este unul de disperare și dezinteres față de principii și ideologie, aruncând în derizoriu toată credibilitatea și demnitatea politică. O alegere profund dezavuată!

Oare liderii PNL nu realizează că acest pact cu diavolul din PSD îi va plasa în afara adevăratei competiții politice, compromițându-și iremediabil viitorul și prestigiul? Pare că nu, deoarece au decis să se lanseze într-o aventură politică care îi va plasa la limita infernului electoral.

Mâine seară, liderii PNL și PSD vor face public anunțul oficial privind alianța toxică la care au aderat, perpetuând o decadere morală și politică pe care doar cei mai neaveniți și bruți ar putea să o îmbrățișeze!

Sursa

Must Read

spot_img