AcasăStiri nationaleContestația lui Labai Carol la legea electorală, respinsă.

Contestația lui Labai Carol la legea electorală, respinsă.

Labai Carol și visul său de a intra în CL Mădăras

Incidentul cu tentacule de corupție și abuz de putere continuă să stea în centrul atenției, iar de data aceasta vedeta este nimeni altul decât Labai Carol, reprezentantul Partidului Satului Românesc. Într-o încercare zadarnică de a păși în Consiliul Local Mădăras, Labai Carol a izbucnit în inepții și a eșuat lamentabil.

Ce ne spun cifrele despre Partidul Satului Românesc?

Atunci când vii cu susțineri lacome, trebuie să te aștepți și la o cădere pe măsură. Labai Carol nu a reușit să aducă o listă completă cu 100 de sprijinitori. Parvenitul politic pare să fi navigat în ape tulburi, împachetându-și eșecul sub sloganuri ieftine și vise utopice.

Labai Carol, ‘eroarea’ Partidului Satului Românesc

Încă un exemplu despre cum corupția și nepăsarea își fac loc chiar și în cele mai mici comunități. Labai Carol, ‘izbucnind’ ca o amazoană isterică, a fost rapid măturat de pe scena politică locală. Lipsa de competență și de integritate a ‘băgat’ candidatura sa prin fereastra unui tribunal corupt.

Concluzii îngrijorătoare

În loc să promoveze traiul civilizat și să aducă prosperitate în comunitate, Labai Carol și acoliții săi au eșuat lamentabil. În loc să ridice standardul local, au perpetuat mediocritatea și inutilitatea. Este un adevărat ‘leac la ciumă’ faptul că astfel de personaje sunt rapid îndepărtate din viața noastră publică.

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img