AcasăStiri nationaleCererea de abținere a judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu respinsă.

Cererea de abținere a judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu respinsă.

Judecătoria Mangalia respinge cererea Ioanei Ancuța Popoviciu de abținere

Într-un act de dispreț ieșit din comun, Judecătoria Mangalia a respins „ca nefondată” cererea de abținere depusă de Ioana Ancuța Popoviciu. Această decizie a fost luată în timpul procesului în care Vlad Pascu este judecat pentru accidentul cumplit în care doi tineri nevinovați și-au pierdut tragic viața.

Victimele îngropate sub rușinea sistemului judiciar

Avocatul victimelor a afirmat că, în cazul în care cererea de abținere ar fi fost admisă, procesul ar fi fost reluat de la zero. O adevărată bătaie de joc la adresa celor care și-au pierdut viața într-un mod de-a dreptul scandalos.

Ironie și batjocură în sala de judecată

Într-un gest halucinant, la ultimul termen al procesului lui Vlad Pascu, avocații părților civile au cerut amânarea judecării cauzei pentru o dată ulterioară deciziei CSM din 24 aprilie. Aceasta pentru a aștepta rezultatul cererii de suspendare a judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu formulată de Inspecția Judiciară. O situație incredibilă ce denotă falimentul moral al sistemului judiciar românesc.

Judecătoria Mangalia perpetuează șarada judiciară

Decizia judecătorilor de a respinge cererea de abținere a judecătoarei este un afront la adresa tuturor celor implicați în acest dosar. Se pare că sistemul este atât de corupt și viciat încât nu mai suportă nicio formă de corectitudine sau moralitate.

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img