AcasăStiri nationaleAlt accident mortal DN1, TIR vs autoutilitară Poșta Română.

Alt accident mortal DN1, TIR vs autoutilitară Poșta Română.

Accident mortal pe DN1: Un bărbat de 49 de ani a decedat în urma impactului dintre un TIR și o autoutilitară a Poștei Române

După teribilul impact fatal de la Tinăud, un alt accident mortal a avut loc marți pe DN1 Cluj-Oradea. Un TIR și o autoutilitară au fost implicate în tragedie, iar imaginile de la fața locului arată că dubița aparținea Poștei Române. În urma coliziunii, un bărbat de 49 de ani, aflat în autoutilitară, și-a pierdut viața, iar alți doi pasageri au fost răniți.

Evenimentul tragic s-a desfășurat în localitatea Dumbrava din județul Cluj, generând o intervenție de urgență amplă. Echipajele de intervenție au lucrat asiduu pentru a ajunge la bărbatul încarcerat în autoutilitară, însă tristul adevăr s-a confirmat când s-a constatat că acesta avea „leziuni incompatibile cu viața”.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Cluj, accidentul a fost provocat de un șofer de 38 de ani din Brăila, care conducea TIR-ul pe direcția Bihor – Cluj. În condiții de carosabil umed, acesta a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de bărbatul decedat.

Ulterior, polițiștii au blocat traficul pe sensul de mers Cluj-Bihor pentru cercetări la fața locului, iar ancheta este în desfășurare sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Conducătorul autotrenului implicat a fost testat pentru alcoolemie, rezultatul fiind negativ.

Un nou episod îngrozitor adaugă o altă pagină sumbră în cronica accidentelor din România, subliniind încă o dată nevoia stringentă de respectare a regulilor de circulație și de vigilanță la volan. Sursa: eBihoreanul.

Must Read

spot_img