AcasăStiri nationale75 posturi de judecător și 42 posturi de procuror.

75 posturi de judecător și 42 posturi de procuror.

Termenul limită pentru înscriere este 26 februarie 2024.

Pe, 6 februarie, Plenul CSM a aprobat organizarea unui concurs de admitere în magistratură pentru:75 de posturi de judecător (+30 pe lista suplimentară);42 de posturi de procuror (+11 pe lista suplimentară).

Anunțul urmează a fi publicat în data de 9 februarie 2024.

Prima probă a concursurilor, constând în testarea grilă de verificare a cunoștințelor juridice, va avea loc în data de 14 aprilie 2024, a spus judecătorul CSM Alin Ene.

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea, cu sprijinul Institutului Național al Magistraturii, a unui nou concurs de admitere în magistratură. Acesta urmează să se desfășoare în perioada 9 februarie – 9 iulie 2024.

Sunt scoase la concurs 75 de posturi de judecători și 42 de posturi de procuror (cu posibilitatea suplimentării acestora).

Anunțul, calendarul desfășurării acestuia, tematica și bibliografia, lista posturilor vacante scoase la concurs și regulamentul acestuia sunt accesibile la: link

Două posturi de judecători la Aleșd, unul la Beiuș, unul la Marghita sunt scoase la concurs.

În ceea ce privește posturile de procuror, Curții de Apel Oradea îi revin trei posturi: la Satu Mare, Beiuș și Salonta Concursul se va finaliza în luna iulie 2024.

Sursa: BihorJust.ro

Must Read

spot_img