AcasăStiri localeZonă economică pe 6 ha lângă aeroport.

Zonă economică pe 6 ha lângă aeroport.

Zona din apropierea Aeroportului Oradea va deveni un centru de afaceri și tranzit

Zona în apropierea Aeroportului Oradea urmează să fie transformată într-un centru de afaceri și tranzit conform unui masterplan de dezvoltare a zonei aflat în dezbatere. Obiectivele planului includ extinderea capacității aeroportului, îmbunătățirea infrastructurii și siguranței, dezvoltarea durabilă și crearea unei instalații eficiente pentru marfă și logistică.

Ilie Bolojan despre proiect: „Zona economică se va dezvolta în jurul aeroportului”

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a subliniat importanța dezvoltării zonei, afirmând că zona de dezvoltare din apropierea aeroportului este extrem de valoroasă. Conform declarațiilor sale, această zonă va deveni o arie economică importantă, având în vedere poziționarea sa strategică pe principala axă de acces din Oradea către Drumul Expres Arad – Oradea, spre Livada.

Masterplanul supus votului la Consiliul Județean Bihor

Planul de dezvoltare va fi supus votului într-una dintre ședințele viitoare ale Consiliului Județean Bihor. Anunțul a fost făcut de Consiliul Județean Bihor pe site-ul instituțional, invitând publicul să trimită propuneri, sugestii și opinii până pe 18 februarie, prin email sau poștă. De asemenea, este posibilă organizarea unei dezbateri publice dacă este solicitată în scris până la data de 21 martie 2024 de către asociații sau alte entități oficiale.

Sursa:

https://www.bihorjust.ro/zona-economica-pe-6-ha-de-teren-din-apropierea-aeroportului/

Must Read

spot_img