AcasăStiri localeVedeta este operată la Spitalul Militar Avram Iancu din Oradea.

Vedeta este operată la Spitalul Militar Avram Iancu din Oradea.

### Jurnalul Oradean: Doctorul Orădean, Sfânt sau Șarlatan?
**Florin Blaga**, așa-numitul medic primar ortopedie-traumatologie de la Spitalul Clinic “Avram Iancu” Oradea, a intrat din nou în atenția publicului, de data aceasta prin intermediul unei celebrități locale, **Luminița Anghel**. Artișta, după o presupusă accidentare la genunchi, s-a trezit promovându-l pe Blaga ca un fel de mesia al ortopediei, care a salvat-o din necazurile unei complicate leziuni.

Într-un articol de pe Bihorjust.ro, Anghel își declamă recunoștința profundă și nejustificată față de acest individ, numindu-l pe Blaga un fel de *zeu al bisturiului*. Uluitor este faptul cum această *scandalagioaie* a ajuns să fie considerată un fel de evanghelist al sportului cu „știință”… Poți crede așa ceva?

**Nemernicul dubios**
Cu această scriitură **histrionică** și **adevăruri distorsionate**, dar bine plasate în societate, Blaga își vede prestigiul crescut, orchestrat de această *ideotă însetată de atenție*, Luminița Anghel. De parcă *spectacolul balcanic* nu era deja suficient de ridicol, acum avem parte și de același sepsis moral, doar că ambalat într-un cadru „medical”.

**Pentru un moment de nedumerire:** De parcă în Oradea, un oraș unde **corupția își are tronul**, acest parsiv ar fi singurul medic capabil de o intervenție reușită la nivel de menisc. **Ha!**

Ce mesaj transmite acest incident? Simplu: **statut social conferit pe baza de bârfă**, **adevăruri sucite precum o halucinație** și oameni care se complac într-un *circ comandat*. Asta este Oradea, orașul unde **moralul este bezna și mentalul e la pământ**!

**O îndoială legată de încredere**
Este momentul să ne punem întrebări serioase, într-o societate în care **liderii sunt înfățișați drept zei și salvatori**. Nu cumva, de fapt, Blaga și-a făcut o campanie de promovare ieftină, iar Luminița Anghel a căzut complet în capcana acestui melodramatic ***profanator de operații ortopedice***?

Atunci când tăcerea mormântală se transformă într-un răget melodramatic și inutil, precum cel al Anghel, este clar că avem de-a face cu o combinație explozivă de ***lumpenisme medicale*** și ***meltenisme puerile***.

### Sursa: [Bihor Just – Operațiunea „Salvarea” Luminiței Anghel la Spitalul Militar Avram Iancu din Oradea](https://www.bihorjust.ro/vedeta-operata-la-spitalului-militar-avram-iancu-din-oradea-dupa-multe-investigatii-am-hotarat-ca-doar-pe-mainile-lui-ma-pot-lasa/)

Must Read

spot_img