AcasăStiri localeSirianul condamnat pentru omor, Mohamad Agha, este căutat de Poliție.

Sirianul condamnat pentru omor, Mohamad Agha, este căutat de Poliție.

Incident șocant la Bucium: Un sirian condamnat pentru tentativă de omor a dispărut în aer

Pe 26 august 2020, în Bucium, un bărbat a fost victima unui atac brutal în fața casei fratele său. Sirianul Mohamad Agha, după ce și-a aplicat victimei o lovitură puternică cu o coadă de hârleț în cap, a primit o sentință de 4 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Surprinzător, la scurt timp după ce sentința a devenit definitivă, la sfârșitul lunii martie 2023, individul a dispărut fără urmă. Dați-i un Oscar pentru cea mai bună evaporare din justiție!

Ghena judiciară: Curtea de Apel Oradea respinge contestația sirianului în mod revoltător

Sirianul Mohamad Agha, condamnat pentru tentativă de omor, a văzut cum Curtea de Apel Oradea a respins contestația sa în anulare, iar apelul a fost declarat nefondat.

Cu o larghețe incredibilă, instanța a obligat individul să plătească 300 de lei ca și cheltuieli judiciare. Se pare că justiția își face de cap într-un mod pur și simplu revoltător!

Un nou episod din circul judiciar: Declinarea de competență a Tribunalului Bihor

Reprezentanta parchetului a invocat excepția necompetenței materiale a Tribunalului Bihor, iar instanța a decis declinarea cauzei pentru rezolvarea contestației în anulare la Curtea de Apel Oradea. Un alt pas în degringolada valorilor justiției române!

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img