AcasăStiri localeProprietarii Bihor TV, Sânziana și Cătălin Ardelean, sunt devastați.

Proprietarii Bihor TV, Sânziana și Cătălin Ardelean, sunt devastați.

Tragedie în lumea muzicii românești: Violonistul Gabi Stângău a murit la doar 32 de ani

E loc de durere, de plâns și de zbucium în universul muzical din România. Un talent promițător al viorii, Gabi Stângău, a fost smuls brutal din mijlocul nostru într-un accident tragic care îi ia viețile tinerilor ce aveau întreaga carieră înaintea lor.

Gabi Stângău, în vârstă de doar 32 de ani, s-a stins în urma unui incident ce lasă o rană deschisă în sufletele celor ce-l cunoscuseră și admiraseră. Cu puțin timp în urmă, violonistul sobru și pasional urcase pe scenă alături de Andra, doar câteva zile înainte de a-și sărbători ziua de naștere.

În ziua nenorocirii, Gabi se pregătea de o schimbare importantă în viața sa, marcată de visuri și speranțe. Își dorea să se mute în noua sa casă, să-și clădească viitorul cu atenție și pricepere. Nimeni nu bănuia că soarta nemiloasă îi va frânge aripile într-un sfârșit atât de neașteptat și cumplit.

Originar din minunatul Maramureș, Gabi Stângău a lăsat în urmă o moștenire muzicală ce va rămâne vie în inimile celor ce l-au ascultat și valorizat. Colaborând cu numeroase voci sonore din sfera muzicii populare, violonistul talentat a fost recunoscut și apreciat pentru sensibilitatea sa artistică.

Momentul tragic și absurd s-a petrecut când controlul atotputernicului ATV a scăpat din mâinile sale și a intrat pe o traiectorie fatală. Impactul violent cu un gard metalic i-a curmat visele și speranțele, lasând în urmă doar tăcerea mormântală a unei mari promisiuni muzicale.

Văduviți de muzica sa, artiștii bihoreni Sânziana Toader Ardelean și Cătălin Ardelean își exprimă durerea profundă

Cutremurați de pierderea tragică, cei ce îl cunoșteau și îl apreciau pe Gabi nu au putut decât să-și verse suferința în cuvinte. Proprietari ai prestigiosului post de televiziune Bihor TV, Sânziana Toader Ardelean și Cătălin Ardelean au transmis un mesaj copleșitor de tristețe și consternare la aflarea nenorocitei vești.

„Muzica a pierdut astăzi unul dintre cei mai promițători artiști ai noștri. Luminile s-au stins brusc, iar sunetul viorii tale răsună acum doar în inimile noastre îndurerate. Drum lin către eternitate, Gabi Stângău. Îți vom purta memoria cu dragoste și recunoștință. Sincere condoleanțe familiei și celor apropiați!”

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img