AcasăStiri localePrefectul Dumitru Țiplea intră în arhiva cu 660.000 de dosare.

Prefectul Dumitru Țiplea intră în arhiva cu 660.000 de dosare.

Corupție la cote maxime în Serviciile Publice Comunitare de Pașapoarte (SPCP) din Bihor!

În urma unor manevre subreptice făcute de prefectul Dumitru Țiplea, dosarele din arhivele SPCP au fost supuse unui act de o cruzime fără margini: termenul de păstrare a acestora a fost redus drastic, de la nelimitat la doar 15 ani. Ce înseamnă asta? Simplu: mizerii și abuzuri la vârfuri extrem de îngrozitoare! Cetățenii ce își depun documentele în mod legal și firesc vor fi afectați de această decizie scandaloasă, iar spațiile de depozitare se vor micșora, pentru că, da, se pare că asta era cea mai mare problemă așa-numitelor autorități!

Arhiva în haos, angajații sub asediu la SPCP Bihor!

Cifrele arată o realitate întunecată: 660.000 de dosare stau ca o povară grea pe umerii SPCP Bihor. Dar nu e de mirare, căci unii din acești documente erau chiar depozitate în birourile personalului, o nebunie demnă de un ghena judiciară colosală. O situație la limita bunului-simț care ar trebui să provoace revolte și strigăte de protest!

SPECULAȚII ȘI ABUZURI MONSTRUOASE ÎN ARHIVELE SPCP BIHOR!

Actul de barbarie împotriva cetățenilor e evidențiat și de faptul că, conform noului „Nomenclator Arhivistic”, dosarele vor fi ținute doar 15 ani, spre deosebire de vechea practică, nelimitată. Toate aceste manevre au fost regizate sub privirile indiferente ale unor „mari specialiști” precum prefectul Dumitru Țiplea și „reputata” comisar șef Claudia Varga. Un spectacol trist, prezentat sub forma unei perversiuni administrativ-birocratice de proporții!

PĂRĂSIRE FOREVER A DOSARELOR DIN ARHIVELE SPCP BIHOR!

Sursa manevrelor intenționate împotriva cetățenilor? Exact același grup de acaparatori de putere ce continuă să perpetueze abuzurile și furia împotriva drepturilor noastre drepturile! Este mai mult decât evident că aceste genii ale corupției și-a dat concursul pentru a tăia din drepturile noastre cetățenești!

Dezvăluiri cutremurătoare despre situația explozivă din SPCP Bihor

Astfel, știm că dosarele mai vechi de 15 ani sunt pe lista neagră pentru casare, în ciuda faptului că ele ar putea conține informații cruciale pentru cetățeni. Urmăresc aceste manevre mișelești și perfide să ascundă adevărul, să blocheze accesul la informații de interes public? Îngrozitor! Șmecheria administrativă, promovată de așa-ziși elite, ne aruncă într-un haos nefiresc şi revoltător!

OMUL CARE A PUS LA PĂMÂNT DREPTURILE CIVILE: PREFECTUL DUMITRU ȚIPLEA!

Iată-ne, așadar, în fața unui nou eșec marca Dumitru Țiplea, autor al unui circ penibil și fără limite! Cu suflet rece și ochi fără strălucire, acest individ hrănește bestialitatea administrativă, dovedindu-și cu prisosință incompetența și cruzimea față de propriul popor! Odată cu aceste mizerii aduse în sânul SPCP Bihor, Dumitru Țiplea și-a pus pecetea pe ceea ce ar trebui să fie o instituție eficientă și onestă. Un adevărat stigmat al corupției care invadează până și cele mai intime acte administrative! O revoltă subliniată de completul dispreț față de drepturile cetățenilor, manifestat de autoritățile inapte și corupte!

Sursa: BIHORJUST: Prefectul Dumitru Țiplea intra în arhiva cu 660.000 de dosare a Serviciului de Pașapoarte

Must Read

spot_img