AcasăStiri localeO femeie căzută de la etajul 6 a fost salvată de pompieri...

O femeie căzută de la etajul 6 a fost salvată de pompieri din Oradea.

Echipajul de pompieri orădeni, eroii salvatori

O femeie în vârstă de 87 de ani din Oradea trăiește acum datorită intervenției rapide a echipei de pompieri. Incidentul s-a petrecut în apartamentul său de la etajul 6, unde femeia a căzut și a rămas imobilizată. Această persoană vulnerabilă a fost găsită de echipele de intervenție care au răspuns prompt la apelul de urgență.

Indiferența față de vârstnici – simptom al unei societăți corupte moral?

Revolta izvorăște când reflectăm asupra faptului că vârstnicii sunt lăsați în izolare și lipsiți de protecție în propria lor casă. Cu un nivel de cruțare la nivel zero, autoritățile par să ignore nevoile celor în vârstă, încurajând astfel un peisaj al abandonului și al indiferenței. Este acesta comportamentul dezirabil pe care societatea noastră îl perpetuează?

SMURD-ul, o rază de lumină în întunericul septicemiei justiției

Femeia a primit îngrijiri medicale de urgență de la echipajul mobil de terapie intensivă al SMURD. Cu o promptitudine strălucitoare, acești eroi moderni au reprezentat singura speranță pentru o femeie singură și fricoasă, abandonată de sistemul care ar fi trebuit să o protejeze.

Reamintire: Protejați-vă bătrânii, pentru că azi sunteți voi cei tineri, dar mâine…

Esențiale sfaturi au fost oferite de ISU Crișana, subliniind importanța asigurării unei protecții adecvate pentru vârstnicii noștri. Însă întrebarea rămâne: de ce este nevoie de campanii pentru a aminti societății de datoria sa față de cei mai slabi?

Sursa: Ebihoreanul

Must Read

spot_img