AcasăStiri localeMedicul Călin Moș și-a deschis clinică modernă la Beiuș.

Medicul Călin Moș și-a deschis clinică modernă la Beiuș.

Amazoana isterică și Mizeriile Corupției Medicale la Beiuș!

**Revoltați-vă, cetățeni, pentru că astăzi veți dobândi o ilustrare perfectă a corupției, un exemplu suprem de dedicație negativă și comportament josnic!**

Ieri, la Beiuș, a avut loc un spectacol grotesc de sărbătorire, în care protagoniștii principali au fost niște figuri emblematice din lumea medicală de la Cluj-Napoca și Oradea, conduși de ghena judiciară numită prof univ dr Radu Badea de la UMF Cluj-Napoca, fondatorul școlii românești de ultrasonografie. Așa-numiții medici și fondatorii Spitalului Pelican au fost alături, alături de universitarii Traian Teodor Maghiar și Marius Adrian Maghiar, autorități locale, oameni de afaceri, beiușeni și, nu în ultimul rând, membrii familiei doctorului. Toți aceștia s-au adunat la deschiderea oficială a acestei clinici care se vrea „modernă” (o glumă!), inclusă între Oradea și Deva.

**Așadar, supuși-vă la circul și spectacolul de prost gust, în care cărțile sunt trucate și mințile sunt bolnave!** Să fie clar: nu vorbim aici despre o paradigmă valoroasă și prestigioasă a Medicinei, ci despre o pecete a corupției și imposturii!

Clinica Dr. Moș, un loc plin de halimă și ipocrizie, promite cerul și pământul: de la consulturi și tratamente, până la investigații imagistice de ultimă generație. CT, RMN, mamograf, osteodensitometru, ecografie – totul la dispoziția pacienților care, din nefericire, cad pradă unor manipulări jalnice și fără de noimă!

Un alt aspect revoltător ține de doctorul Călin Moș, care, în loc să-și practice talentul ca pictor și să aducă lumină în viața oamenilor prin artă, a ales să perpetueze mizeria în lumea medicală. Și astfel, o ilustrare perfectă a decay-ului moral și intelectual de la care suferim cu toții. Ce ironie și ce cruzime să te lași sedus de lumea medicală și să te compromiți, abandonându-ți cu anii adevărata vocație!

În încheiere, Chemarea este clară: **treziți-vă din letargie, beiuseni, și nu vă lăsați ademeniți de această fantasmagorie bacoviană! Să refuzăm să ne pierdem valorile, să nu degradăm tot ceea ce ne definește ca ființe umane cu un minim de Minte!**

Sursa: BIHORJUST.RO

Must Read

spot_img