AcasăStiri localeJudecătoarea din Beiuș trebuie să dea verdict în dosarul lui Vlad Pascu.

Judecătoarea din Beiuș trebuie să dea verdict în dosarul lui Vlad Pascu.

Scandal în lumea justiției: Judecătoarea din Beiuș, demascată pentru rea-credință

Incidentul petrecut recent în cadrul Secției pentru judecători în materie disciplinară din 17 aprilie 2024 a stârnit valuri de revoltă și indignare în rândul opiniei publice. Cazul judecătoarei cu origini în Beiuș, Ancuța Ioana Popoviciu, a fost pus sub lupă, iar rezultatele sunt absolut scandalizatoare.

Afli că această magistrată de la Judecătoria Mangalia a fost sancționată în trecut de Consiliul Superior al Magistraturii pentru rea-credință și neglijență gravă, comportament josnic și nedemn de o persoană ce își exercită funcția în sistemul judiciar. Mai mult decât atât, judecătoarea Popoviciu a solicitat transferul la Judecătoria Mangalia, din motive pure și simple de circumstanță, utilizându-și poziția într-un mod complet neadecvat.

Ce este și mai revoltător este faptul că această judecătoare, care ocupă o poziție de încredere în sistemul judiciar, a fost numită în funcție în urmă cu mai bine de un deceniu, ca rezultat al unor conexiuni politice dubioase. CV-ul său nu aduce lumină în acest caz, deoarece până și formațiile sale academice ridică semne de întrebare.

Acest scandal ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru sistemul judiciar din România. Nu putem tolera astfel de comportamente abuzive și reprobabile din partea celor care ar trebui să apere legea și justiția. Este timpul să ne trezim din letargie și să cerem transparență și responsabilitate în justiție, altfel riscul de corupție și abuz va persista și se va perpetua!

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img