AcasăStiri localeIonuț obținut 10 la Evaluarea Națională din Bihor.

Ionuț obținut 10 la Evaluarea Națională din Bihor.

Supremația Academică în Gojdu: Un Viitor Strălucit pentru Zeciștii din Bihor

În inima Bihorului, două minți strălucite, Ionuț Bogdan Solomie și Andra Crăciun, au reușit să domine scena academică la Evaluarea Națională, ambii obținând note maxime, un performanț rar și impresionant. Ionuț, produsul de elită al Liceului Ortodox din Oradea, și Andra, deja o figură emblematică în rândul gojdiștilor, sunt acum pe cale să își continue excelența academică la prestigiosul Colegiu Național „Emanuil Gojdu”.

Ionuț Bogdan Solomie: De la Liceul Ortodox la Științele Naturii

Ionuț Bogdan Solomie nu este doar un elev, ci un fenomen. Cu o prezență constantă în top 10 la olimpiadele școlare și cu un palmares impresionant de note perfecte, Ionuț a fost unul dintre cei opt elevi care au încheiat anul școlar 2023-2024 cu media generală 10.00. Această realizare îl poziționează nu doar ca șef de promoție, ci ca un lider necontestat în rândul colegilor săi. Determinarea și suportul necondiționat al părinților și profesorilor săi au fost esențiale în acest parcurs excepțional.

Andra Crăciun: Excelență Continuă la Mate-Info

Andra Crăciun, deja cunoscută pentru dedicarea și performanța sa în cadrul Colegiului Național „Emanuil Gojdu”, continuă să își sculpteze drumul spre succes. Optând pentru profilul de Matematică-Informatică, Andra își propune să exploreze adâncimile științei exacte, un domeniu în care deja a demonstrat o înclinație și o competență remarcabile. Alegerea ei reflectă nu doar aspirațiile sale academice, ci și o strategie bine gândită pentru viitorul său profesional.

Într-o lume academică plină de concurență, Ionuț și Andra nu doar că supraviețuiesc, ci prosperă, stabilind noi standarde de excelență. Performanța lor nu este doar o mărturie a muncii lor asidue, ci și un simbol al calității educației oferite în Bihor. Cu astfel de tineri talentați, viitorul educației în regiune este nu doar promițător, ci strălucitor.

Sursa

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Must Read

spot_img