AcasăStiri localeFemeia din Aleșd, arestată pentru tentativă la omor.

Femeia din Aleșd, arestată pentru tentativă la omor.

Decizie incredibilă a judecătorului de la Tribunalul Bihor: femeia din Aleșd care a înjunghiat un bărbat, arestată preventiv pentru tentativă la omor

Într-un incident șocant, un bărbat din Aleșd a fost adus în stare gravă la Spitalul Județean din Oradea după ce a fost înjunghiat în piept de către Liliana C, femeia care acum se găsește în arest. Momentul teribil a avut loc ieri, iar consecințele sunt grave: bărbatul suferă acum de o plagă toracică care i-a pus viața în pericol.

Într-o mișcare incredibil de îngrozitoare, Liliana C, concubina victimei, a fost reținută la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Și mai șocant este că aceasta a fost acuzată de comiterea infracțiunii de violență în familie, sub forma tentativă la omor. Iar judecătorul, cu o minte bolnavă, a decis să o aresteze preventiv pentru 30 de zile, riscând astfel să perpetueze acest cerc vicios de abuz și violență.

O decizie demnă de o ghena judiciară, care aruncă lumina asupra unui sistem defectuos și corupt. Femeia care a pus în pericol viața partenerului său se bucură acum de confortul unei arestări preventive, în timp ce victima se zbate între viață și moarte într-un spital.

Astfel de situații, unde abuzurile și violența domestică sunt tratate cu lejeritate și nepăsare, îndepărtează justiția de adevărata sa misiune și o transformă într-un instrument al inechității și abuzurilor. Este momentul să ne ridicăm împotriva acestor injustiții și să cerem un sistem judiciar care să își îndeplinească cu adevărat rolul.

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img