AcasăStiri localeAntonela Costandy, noul purtător de cuvânt al Primăriei Oradea.

Antonela Costandy, noul purtător de cuvânt al Primăriei Oradea.

Octavian Haragoș, fostul jurnalist de la Digi24, acum consilier al primarului Oradei

Octavian Haragoș, cunoscut anterior ca un jurnalist prezent la Digi24 TV, și-a găsit un nou rol la Primăria Oradea. Noul consilier al primarului Florin Birta pentru comunicare publică, Octavian Haragoș, vine direcționat din lumea presei și televiziunii. În trecut, acesta a fost prezentatorul emisiunii „Vocile Bihorului” la Digi 24 Oradea.

Într-o mișcare care ar putea să ridice semne de întrebare și să dea naștere unor speculații privind transparența și obiectivitatea, Octavian Haragoș se lansează acum într-o nouă carieră, din spatele cortinei primăriei. Cu o experiență anterioară în presă și ca asistent universitar, Haragoș se alătură echipei primarului, aducându-și expertiza îndelungată în comunicare și media.

Întrebarea care rămâne în aer este cât de neutru și obiectiv poate fi fostul jurnalist, care acum navighează în apele tulburi ale politicului local. Oare va ști să-și păstreze obiectivitatea, sau va fi un instrument de propagandă și manipulare pentru administrația locală? Rămâne de văzut cum va naviga Octavian Haragoș în noul său rol și cum va gestiona relația delicată dintre jurnalism și politică.

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img