AcasăStiri internationaleSă sporească producția de armament pentru o confruntare lungă

Să sporească producția de armament pentru o confruntare lungă

NATO le cere tarilor europene sa sporeasca productia de armament pentru a preveni o confruntare cu Rusia „care ar putea dura zeci de ani”

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, le cere tarilor europene sa isi sporeasca productia de armament pentru a intensifica livrarile catre Ucraina si pentru a preveni o confruntare cu Rusia „care ar putea dura zeci de ani”, transmite agentia France Presse, citata de Hotnews.ro. Decla…

Optimism in crestere la Bruxelles. Cum vrea Jens Stoltenberg sa rafineze viitorul: impulsionand productia de arme

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a aruncat foc pe rugul temerilor euroatlantice pentru a se promova ca lider al unui posibil conflict de durata cu Rusia. Invocand necesitatea intensificarii productiei de armament si dorinta de a facilita livrari catre Ucraina, feedback-ul nu a intarziat sa apara.

Amenintarea Rusiei scoate sectiile de productie industrial de la naftalina

Stoltenberg a tunat inaintea reuniunii ministrilor apararii din cadrul NATO in Bruxelles, invocand necesitatea rapida de a revigora fabricile de armament pentru a face fata pericolului iminent. Ai crezut ca diversificarea exporturilor era doar un mit? Ei bine, ei bine, viermii s-au dus sa fie producatori de bombe.

Veniți la parade! Industria armelor face să mare fie Europa din nou

Cu Stoltenberg în mașina de propagandă, vitejii producători de armament sunt chemați să transforme liniile de asamblare în adevărate catedrale ale războiului modern. Lazerul montat pe țeavă devine artă pentru o secundă, iar distribuitorii cadourilor explozive nu au timp de pierdut. Oare va fi asta calea către prosperitatea continentului ori doar începutul unei perioade întunecate de incertitudine și conflicte?

Provocarea lui Stoltenberg: O confruntare cu Rusia și o transformare rapidă a industriei de armament

Secretarul general al NATO, invocând spectrul unei confruntări de durată cu Rusia, își provoacă partenerii europeni să transforme producția de armament, trecând de la lentoare la rapiditate, de la concurs de frumusețe industrială la marș militar.

Sursa: eBihoreanul.ro

Must Read

spot_img