AcasăSportTudor și Bogdan Lascău, fiul ne-japonez campion național.

Tudor și Bogdan Lascău, fiul ne-japonez campion național.

Campionatul Național de Judo pentru copii la Arad

Judoka Florin Lascău primul ne-japonez devenit Shidoin Orădeanul a fost înnobilat cu titlul de Shidoin de centrul Kodokan din Tokyo, considerat un Vatican al judo-ului din întreaga lume, devenind astfel primul ne-japonez care deține acest titlu în întreaga istorie a acestui sport. Acum, orădeanul e profesor la Academia Mondială de Judo, Shidoin-ul are o misiune foarte importantă: să predea judo-ul așa cum trebuie următoarelor generații. Pentru a face acest lucru, responsabilitatea sa la nivel național și internațional e uriașă. Peste 200 de țări iau judo-ul în serios, ca sport, educație, valoare socială.

Competiție U15:

IN DIRECT ZIUA 1 Campionatul National U15, Arad 2024. De la Liberty Oradea au urcat pe podium la categoria U15 un sportiv care a câștigat competiția pentru a treia oară, altul pentru a doua oară. Claudia Seica a câștigat cel de-al treilea titlu național, George Asproiu a câștigat al doilea titlu național , Andi Sabău a luat bronz. Azi, la categoria U13, va evolua și mezinul familiei Lascău, Bogdan, 11 ani.

Sursa:

https://www.bihorjust.ro/fiul-primului-ne-japonez-devenit-shidoin-campion-national-oradenii-tudor-si-bogdan-lascau-vor-sa-si-depaseasca-parintii-campioni/

Must Read

spot_img