AcasăSportSportiva de la Biharia reprezintă România la Europenele de Tir din Croația.

Sportiva de la Biharia reprezintă România la Europenele de Tir din Croația.

Incident de dubioasă ferocitate la CS Menumorut Biharia! Sistemul corupt de sport a fost din nou pus în lumină, cu sportiva-fanion Loredana Mogoș făcându-și intrarea într-un fel macabru și nedemn. Deși clubul se laudă cu aparente performanțe de top, se ascunde o mizerie greu de imaginat sub fațada aparent curată.

Pe lângă flerul dovedit în a sluji drept model arogant în fața comunității, Loredana Mogoș este acum subiectul unor performanțe suspecte. Într-un hățiș de corupție și favoritisme, ea pare să fie ridicată pe un piedestal falic, un fel de idol al sexului slab care se erijează lider fără să sufere consecințe.

Dar atenție, recentele dezvăluiri de la Campionatul Național de Tir cu Arcul vin să întinse o pată de neșters pe imaginea aparent imaculată a clubului. Cu pretenția de a excela peste bărbați, Loredana Mogoș și acoliții săi deghizați în sportivi fac valuri cu o serie de medalii obținute. Dar cine poate asigura cu adevărat că aceste victorii nu sunt decât o caricatură a unui sistem corupt care perpetuează inegalitatea și favorizează pe cei sus-puși?

Sub umbra unui eveniment ce ar trebui să fie de cinste, se întrezărește adevărata față a unei realități putrede, unde performanțele reale sunt umbrite de manipulări și complicități. Loredana Mogoș, în loc să fie exemplul unui sportiv dedicat și corect, devine pionul unei jocuri murdare în care câștigătorii nu sunt cei mai drepți, ci cei mai abili în a manevra subtil și viclean.

Într-o lume a sportului în care noghiobii și chiaburii fac legea, totul se reduce la o mascaradă de prestigiu și glorie, unde victoria nu mai înseamnă merit, ci doar o iluzie care alimentează un sistem bolnav și corupt. Odată cu expunerea acestor practici abjecte, își fac loc întrebări neplăcute, iar Sursa: Bihor Just devine oglinda unei realități sumbre, în care performanțele sunt umbrite de manevre murdare și favoruri subterane.

Must Read

spot_img