AcasăSportSimona Halep își anunță noul antrenor în revenirea sa.

Simona Halep își anunță noul antrenor în revenirea sa.

Simona Halep își anunță noul antrenor după despărțirea de Patrick Mouratoglou

Simona Halep a anunțat numele antrenorului pe care îl va avea după despărțirea de Patrick Mouratoglou într-un interviu pentru DigiSport, la finalul primului meci pe care l-a avut după perioada de 18 luni în care a fost suspendată. Sportiva de 32 de ani a revenit în tenis în turneul de la Miami, unde a beneficiat de un wild card. Halep a pierdut în primul tur, în meciul de marți seară contra Paulei Badosa, cu 6-1, 4-6, 3-6, scrie Libertatea.

Simona Halep: „Revenirea pe teren a fost mai bună decât mă așteptam”

Cu toate că a cedat în fața spanioloaicei numărul 80 WTA, Halep a subliniat că revenirea pe teren a fost mai bună decât se aștepta. „Paula a fost o adversară foarte bună, cu un nivel de tenis ridicat, m-am bucurat de prezența mea pe teren, de faptul că atâția oameni mă susțin. A fost o zi specială. Mă bucur că au fost români mulți în tribune, mereu mă simt ca și cum joc acasă, au fost gălăgioși în sensul bun și mă ajută. A fost familia, dar și prieteni apropiați alături de mine.

Simona Halep anunță noul antrenor: Carlos Martinez

Într-un interviu acordat DigiSport, Halep a declarat că va fi antrenată de spaniolul în vârstă de 49 de ani Carlos Martinez, care a lucrat cu mai multe jucătoare cunoscute în trecut. „Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte, foarte mult. Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a mai spus Simona Halep, la finalul meciului de la Miami.

Simona Halep, fără antrenor la Miami: sfaturi de la Darren Cahill

Simona a renunțat la colaborarea cu Patrick Mouratoglou în decembrie anul trecut, în urma scandalului de dopaj, și a mers la Miami fără antrenor, dar a primit sfaturile lui Darren Cahill, scrie presa sportivă.

Simona Halep, revenire după suspendare în scandalul de dopaj

Simona Halep a fost suspendată în octombrie 2022 în scandalul de dopaj, stând departe de competiții oficiale mai bine de un an și jumătate. Pe 5 martie, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunțat reducerea suspendării Simonei Halep de la patru ani, cât fusese stabilită inițial Agenția Internațională de Integritate în Tenis (ITIA) la nouă luni. Conform TAS, perioada de suspendare a româncei a expirat la 6 iulie 2023, adică în urmă cu aproximativ opt luni, așa că fostul lider WTA a putut reveni în competiții.

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img