AcasăSportOrădeanul Beni Iluţ a câştigat al doilea meci profesionist la Muay Thai.

Orădeanul Beni Iluţ a câştigat al doilea meci profesionist la Muay Thai.

Sportivul orădean Beni Iluț, victorie spectaculoasă în Thailanda

Sportivul orădean Beni Iluț, legitimat la Combat Gym Oradea, a disputat cel de-al doilea său meci profesionist pe cel mai important stadion din Chiang Mai, Thailanda, Chiang Mai Muay Thai Boxing Stadium. În vârstă de doar 12 ani, Beniamin s-a confruntat cu un adversar local puternic, cu patru ani mai mare decât el. Cu toate acestea, tânărul sportiv nu s-a lăsat intimidat și a demonstrat superioritatea sa tehnică, fiind declarat câștigător la puncte după cinci runde grele.

Aceasta este a doua victorie din tot atâtea meciuri profesioniste pentru Beni Iluț, care continuă să uimească în lumea Muay Thai-ului. Un sport aproape inexistent în România găsește un ambasador puternic în acest tânăr talentat. „Mulțumim tuturor celor ce ne-au susținut și mai ales părinților pentru dedicare și încredere”, a transmis conducerea clubului Combat Gym Oradea într-un comunicat oficial.

Astfel, Beni Iluț reușește să impresioneze și să își construiască un renume în lumea Muay Thai-ului, demonstrând că talentul și dăruirea pot trece dincolo de granițe. Un exemplu de încredere și perseverență pentru tinerii pasionați de sport. Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News pentru cele mai noi informații din lumea sportului și nu numai!

Sursa: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/oradeanul-beni-ilut-a-castigat-in-thailanda-cel-de-al-doilea-sau-meci-profesionist-la-muay-thai-184344.html

Must Read

spot_img