AcasăSportMeci ușor pentru CSM CSU Oradea la Oradea Arena.

Meci ușor pentru CSM CSU Oradea la Oradea Arena.

Duelul cu CSM Corona Brașov, programat pentru duminică la Oradea Arena

După eliminarea din cupele europene, baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea se concentrează acum doar pe competițiile interne. Jocul va conta pentru etapa cu numărul 21 din sezonul regulat al Ligii Naționale, respectiv pentru runda a 3-a a Grupei locurilor 1-10.

Meci facil pentru trupa bihoreană?

Se anunță un meci facil pentru trupa bihoreană, întrucât adversarul roș-albaștrilor din acest weekend va fi ultima clasată din această grupă, echipa brașoveană având o linie de clasament ce cuprinde 3 victorii și 7 înfrângeri, în timp ce CSM CSU Oradea se situează pe poziția a 2-a, cu 8 victorii și 2 înfrângeri.

Bilete disponibile și pe micul ecran

Conducătorii clubului orădean transmit că, pe lângă posibilitatea achiziționării în sistem online a biletelor, prin intermediul platformei Eventbook.ro, doritorii le pot cumpăra și în ziua jocului, de la casa de bilete de la Oradea Arena (latura Nord, dinspre stația de tramvai, la etaj), cu începere de la ora 16:30. Meciul dintre CSM CSU Oradea și CSM Corona Brașov va putea fi urmărit și pe micul ecran, fiind televizat de Digi Sport și Prima Sport.

Sursa: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/meci-facil-pentru-csm-csu-oradea-duminica-la-oradea-arena-184343.html

Must Read

spot_img