AcasăSportde top din echipă?

de top din echipă?

Inspectorul de Geografie Mihaela Biriș a dezvăluit rezultatul competiției la Constanța: lotul Bihorului s-a clasat pe locul 2! 10 participanți, 10 premii pentru Bihor, o performanță realizată de o echipă de profesori, părinți și elevi, care au ridicat județul în top. Mihaela Biriș a exclamat: „O ECHIPIĂ DE CAMPIONI!”

Rezultatele au fost următoarele: Cristian Caraiman pe locul II, Alex Topai cu mențiune, Cristian Bordaș cu mențiune, Vlad Tanc cu mențiune, Mihnea Zoica cu mențiune, Amelia Mocan a primit Premiul Special, Ionuț Moza a primit Premiul Special, Kevin Romanschi a primit Premiul Special, Luca Bora a primit Premiul Special, și Tudor Bohuș a primit Premiul Special.

Inspectorul Biriș a subliniat că trei factori sunt cheia unor performanțe de acest calibru: iubirea și credința pentru țară, dragostea și respectul pentru Geografie. Mihai Ielenicz a spus clar: „Să ȘI iubești țara, nu doar să o vizitezi!”

În plus, Românschi Kevin Cristian, singurul elev din mediul rural selectat în echipa Bihorului pentru Olimpiada Națională de Geografie, alături de Alex Topai, calificat pentru a doua oară la Olimpiada Europeană de Geografie.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img