AcasăSportCondiții noi în etapa a doua din Circuitul „Oradea Joacă Padel”

Condiții noi în etapa a doua din Circuitul „Oradea Joacă Padel”

### Padel Arena Oradea se „cosmetizează”
Arena orădeană trece în aceste zile printr-o perioadă de lucrări de îmbunătățire a activității. Au fost deja montate grilaje regulamentare la terenurile principale, 1 și 2, iar până la ora etapei a doua, cel puțin alte două terenuri, 3 și 4, vor fi regulamentare din punct de vedere al grilajelor. De asemenea, instalațiile aflate deasupra terenului 6 vor avea alt traseu, astfel că terenul va avea și grilaje noi, și înălțime corespunzătoare pentru turnee naționale și chiar internaționale, vociferând Spiros Baltsavias, promotor al padelului orădean.

### Etapă separată pentru profesioniști și amatori
Dacă până acum etapele din circuit aveau același interval orar, de această dată nivelurile se vor desfășura separat. Astfel, sâmbătă, 17 februarie, nivelul 2, rezervat amatorilor și cel rezervat copiilor se vor desfășura cu începere de la ora 10, în vreme ce cei de la nivelul 1 (profesioniștii) vor începe turneul după ora 14. Și încă o noutate: termenul limită de înscriere este vineri, ora 12, pentru ca programul meciurilor să poată fi cunoscut din timp de către jucători. Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0738.770.755, pe grupul de WhatsApp sau pe pagina de Facebook Padel Arena Oradea.

### Parteneriat cu Timișoara
La turneul de la Oradea vor fi prezenți și jucătorii de elită ai Timișoarei. Se mizează pe prezența a cinci, șase echipe din orașul de pe Bega. În schimb, orădenii vor fi și ei prezenți la turneele pe care le organizează Timișoara în acest an. Așadar, sâmbătă, bihorenii sunt așteptați la Padel Arena Oradea pentru primul turneu în noile condiții oferite.

Sursa: EBihoreanul

Must Read

spot_img