AcasăSport21 de medalii pentru sportivii bihoreni la Campionatul Național de Karate.

21 de medalii pentru sportivii bihoreni la Campionatul Național de Karate.

Sportivii bihoreni triumfă la Campionatul Național de Karate!

Spectacolul a fost în sală la întrecerile Campionatului Național de Karate, versiunea IKU, care a avut loc recent la Universitatea de Vest din Timișoara. Nu mai puțin de 312 sportivi, toți peste 12 ani, s-au înfruntat pe tatami, șlefuindu-și abilitățile și căutând gloria în sport.

Tinerii de pe meleagurile bihorene nu s-au lăsat mai prejos, reușind să cucerească podiumul și să-și etaleze talentul, aducând acasă nu mai puțin de 21 de medalii. Ei au dovedit că Bihorul este un adevărat cuib de campioni, calificându-se astfel pentru Campionatul Mondial de Karate de la Buenos Aires, Argentina.

Judeţul Bihor a fost reprezentat de 10 sportivi de excepție, al căror talent și dăruire au fost de-a dreptul impresionante. Acești luptători provin de la C.S. Tripa Salonta, club care este în parteneriat cu centrul de performanţă Shogunul Oradea și catedra de Karate Shotokan a Palatului Copiilor din Oradea.

Rezultatele de excepție ale sportivilor bihoreni:

Locul I – 12 medalii de aur, printre care se numără Moș Iarina, campioană națională la kumite minicadete -47 kg, precum și performanțele remarcabile ale echipelor SHOBU SANBON și ROTATIV la kumite echipe pentru juniori.

Locul II – 8 medalii de argint, cu Lalescu Luca în frunte, vicecampion național la kata individual și kumite individual -75kg juniori. Nu au lipsit nici echipele SHOBU SANBON și ROTATIV de la podium, demonstrând un nivel remarcabil de performanță.

Locul III – o medalie de bronz, adusă de Paul Octavian la kumite individual -68 kg juniori, completând astfel palmaresul impresionant al sportivilor bihoreni.

Câștigătorii s-au impus cu un curaj și o dăruire de invidiat, reprezentând cu cinste județul Bihor și aducând mandria în inimile tuturor localnicilor. Nu există cuvinte suficiente pentru a descrie performanțele lor strălucite!

Sursa: Bihor Justițiarul.

Must Read

spot_img