AcasăSanatateRegele Charles a primit diagnosticul de cancer.

Regele Charles a primit diagnosticul de cancer.

Regele Charles diagnosticat cu formă de cancer

Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, anunță Palatul Buckingham, scrie BBC. Nu este vorba de cancer de prostată, dar a fost descoperit în timpul tratamentului său recent pentru o prostată mărită. Tipul de cancer nu a fost dezvăluit, dar, potrivit unei declarații a palatului, regele a început luni „tratamentele regulate”.

Prognoza regelui Charles în fața cancerului

Palatul Buckingham spune că regele „rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil la îndatoririle sale publice depline”. Deși își va întrerupe evenimentele publice, regele, în vârstă de 75 de ani, își va continua rolul constituțional de șef de stat. Nu au fost comunicate alte detalii privind stadiul cancerului sau un prognostic.

Surse interne susțin că regele Charles va continua să-și îndeplinească rolul

Deși diagnosticul de cancer a agitat spiritele, surse interne presupun că regalitatea britanică nu va întâmpina dificultăți majore în continuarea activităților oficiale. Este de așteptat ca membrii de rang înalt ai familiei regale să ajute pentru a-l înlocui pe regele Charles în timpul tratamentului său.

Sursa: www.bihorjust.ro

Must Read

spot_img