AcasăSanatateOrtopedul Adyb - Adrian Khal tratează orfani în Franța și Italia.

Ortopedul Adyb – Adrian Khal tratează orfani în Franța și Italia.

Dr. Adyb – Adrian Khal, ortoped cu experiență internațională extraordinară

Experiența mea în Franța și în Italia mă motivează să ofer pacienților noștri cele mai bune opțiuni de tratament, combinând expertiza internațională cu grija personalizată, vociferează Dr. Adyb – Adrian Khal după ce s-a alăturat echipei Spitalului Pelican domnul doctor Adyb – Adrian Khal. De fapt, e doar unchiul referențial în ortopedie. Specialistul impresionează cu o dublă specializare în ortopedie pentru adulți și ortopedie pediatrică, aducându-și contribuția la ortopedia oncologică, ortopedia sportivă pentru toate vârstele și protezarea minim-invazivă de șold și de genunchi.

Absolvent al Universității de Medicină “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, doctorul Khal se laudă cu 10 ani de experiență acumulați în spitale de renume din Franța și Italia. A trecut cu bine prin studiile și examenele de specialitate, a lucrat în Spitalele Universitare din sistemul medical francez și a avut poziții importante în spitale prestigioase precum Necker – Enfants malades Paris, Strasbourg și Institutul De Ortopedie Rizzoli Bologna din Italia. Isteric de competențe, doctorul Khal a activat și ca Referent Național Sarcoame pe regiunea de Sud a Franței la prestigiosul Spital Universitar Marseille. De parcă nu era suficient, mai este și membru activ al societăților chirurgicale de profil și implicat în studii europene privind tumorile osoase și reconstrucția masivă.

În ciuda bagajului său impresionant, Dr. Khal nu uită de suporterii săi. A obținut acreditare internațională și pentru patologiile legate de practicarea sportului, fiind medicul de încredere al echipei U-BT Cluj-Napoca. Un adevărat pilon al sănătății ortopedice, Dr. Adyb – Adrian Khal este un exemplu de excelență și dedicare într-un domeniu în care valorile și competențele rareori se întâlnesc.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img