AcasăEvenimente localeValea Oltului se închide pentru o lună!

Valea Oltului se închide pentru o lună!

Haos în Trafic: Valea Oltului se Închide în Plin Sezon Estival

Într-o mișcare care a stârnit indignare și frustrare în rândul șoferilor, Valea Oltului, una dintre arterele vitale ale traficului românesc, va fi complet blocată pentru o lună întreagă, în plin sezon estival. Decizia, anunțată de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, vine ca un adevărat șoc pentru cei care plănuiau să călătorească spre Capitală sau la mare, punând presiune uriașă pe rutele alternative.

Lucrări Imperative Dar Controversate

Închiderea este programată între 8 iulie și 9 august și este justificată prin necesitatea efectuării unor lucrări critice la autostrada Sibiu – Pitești, mai exact defrișarea pădurii pe lotul 2 între Boița și Cornetu. Aceste lucrări sunt esențiale pentru progresul autostrăzii, dar momentul ales pentru realizarea lor a stârnit un val de nemulțumire printre utilizatorii drumului.

Risc Înalt de Accidente și Siguranța Publică

Reprezentanții Companiei de Drumuri au subliniat că, dacă drumul ar rămâne deschis, riscul de accidente ar fi exorbitant. „Aceste lucrări nu pot fi făcute sub trafic, ar pune în pericol viața celor care trec prin zonă”, a explicat ministrul Grindeanu. Astfel, închiderea, deși extrem de neplăcută pentru public, este prezentată ca o necesitate absolută pentru siguranța tuturor.

Mobilizare și Rute Alternative

Ministrul Transporturilor a cerut Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere să anunțe cât mai curând posibil rutele alternative și să asigure o mobilizare masivă pentru gestionarea situației. Cu toate acestea, detaliile despre aceste rute alternative încă nu au fost furnizate, crescând anxietatea și frustrarea șoferilor.

Sursa: ebihoreanul.ro

Articolul precedent
Articolul următor

Must Read

spot_img