AcasăEvenimente localeUn șofer din Ungaria a omorât un bărbat.

Un șofer din Ungaria a omorât un bărbat.

Tragedia de la Abram: Un șofer din Ungaria a sfârșit viața unui bătrân nevinovat

În seara zilei de 30 iunie, un incident cutremurător a avut loc pe drumul național D.N.19/B, în localitatea Abram. Un bărbat de 29 de ani din Ungaria, în timp ce manevra un autoturism, a provocat un accident mortal în urma unei depășiri riscante. În încercarea de a depăși un alt vehicul, șoferul a pierdut controlul mașinii, a derapat pe acostamentul stâng și a ajuns pe partea opusă a drumului, unde a lovit cu brutalitate un bătrân de 72 de ani. Victima, un localnic, se odihnea pe o bancă în fața propriei case.

Impactul a fost atât de violent încât autovehiculul nu s-a oprit aici, ci a continuat să se proiecteze în gardul și peretele unei case din apropiere. Din nefericire, bătrânul a murit pe loc din cauza leziunilor suferite, lăsând în urmă o comunitate îndurerată și multe întrebări fără răspuns. Testele efectuate pe șoferul maghiar au arătat că nu era sub influența alcoolului sau drogurilor, ceea ce aruncă și mai multă incertitudine asupra motivelor care au dus la această tragedie.

Poliția Rutieră Marghita, sub supravegherea unui procuror, investighează acum circumstanțele exacte ale accidentului, tratând cazul ca pe o infracțiune de ucidere din culpă. Acest incident tragic subliniază din nou pericolele pe care le prezintă șofatul imprudent și consecințele devastatoare ale unei singure greșeli la volan.

Sursa: https://www.bihorjust.ro/un-sofer-din-ungaria-a-omorat-un-barbat-care-statea-pe-o-banca-in-abram/

Must Read

spot_img