AcasăEvenimente localeTreisprezece candidați au reușit să ia notă mare.

Treisprezece candidați au reușit să ia notă mare.

Dezastru la Concursul de Admitere la Inspecția Judiciară

Un spectacol rușinos al incompetenței a avut loc la concursul de admitere la Inspecția Judiciară, desfășurat între 19 martie și 22 iulie 2024. Primele rezultate, de-a dreptul umilitoare, au fost publicate după proba interviului din perioada 19-23 iunie. Din cei 45 de candidați, 13 nu au reușit să acumuleze nici măcar 10 puncte. Un eșec lamentabil pentru sistemul judiciar, care pare să se confrunte cu o criză profundă de competență.

Performanțe Submediocre în Rândul Candidaților

Rezultatele obținute de unii procurori sunt de-a dreptul jenante, cu scoruri care abia depășesc pragul de 10 puncte, cum ar fi 11,33 sau 12,00. Aceste punctaje nu doar că ridică semne de întrebare asupra criteriilor de selecție, dar și asupra standardelor profesionale ale celor care aspiră la poziții atât de influente în cadrul Inspecției Judiciare.

Absențe și Retrageri Din Competiție

Concursul a fost marcat nu doar de rezultate slabe, ci și de o lipsă de interes sau de pregătire adecvată din partea unor candidați. Cinci dintre ei au ales să nu participe deloc, în timp ce alți patru s-au retras din competiție. Aceste absențe și retrageri pot fi interpretate ca un semnal alarmant al demotivării sau al lipsei de încredere în propriile forțe.

Procurori Celebri, Rezultate Dezamăgitoare

Printre candidații la acest concurs se numără și figuri marcante ale procuraturii, precum colonelul Bogdan Pirlog, procuroarea DNA Alexandra-Carmen Lancranjan, și alții. Prezența lor în competiție adaugă un nivel suplimentar de gravitate la scorurile dezastruoase înregistrate, punând sub semnul întrebării eficacitatea și integritatea procesului de selecție.

Următoarea Etapă: Testul-Grilă

Următoarea probă a concursului, testul-grilă, este programată pentru ziua de 6 iulie 2024. Rămâne de văzut dacă această etapă va reuși să repare imaginea șifonată a concursului sau dacă va continua să expună deficiențele sistemice ale justiției.

Sursa: https://www.bihorjust.ro/concurs-cu-procurori-celebri-3-candidati-dintre-cei-45-inscrisi-la-concursul-de-admitere-la-inspectia-judiciara-nu-au-reusit-sa-ia-nici-10-puncte-la-interviu/

Must Read

spot_img