AcasăEvenimente localeTatăl și fiul care au agresat un echipaj SMURD sosit să salveze...

Tatăl și fiul care au agresat un echipaj SMURD sosit să salveze un copil care s-a înecat cu o bomboană vor primi pedeapsa închisorii.

ADEVĂRUL ÎN SPATELE UNEI TRAGEDII: TATĂ ȘI FIU CONDAMNAȚI PENTRU AGRESAREA ECHIPAJULUI SMURD ÎNTR-O SITUAȚIE DISPERATĂ

În vara anului 2021, un incident cutremurător a avut loc la Derna. Un copil nevinovat de un an și-a găsit sfârșitul trist după ce s-a înecat cu o banală bomboană, într-un moment de neatenție. Ce trebuia să fie o intervenție de urgență a devenit un calvar pentru echipajul SMURD sosit să salveze micuțul suflet nevinovat.

Echipa de intervenție a fost întâmpinată nu cu recunoștință sau cu disperare, ci cu un val de agresiune incredibil. Aparținătorii copilului, în loc să își concentreze energia să sprijine eforturile salvatoare ale echipajului, au aruncat în aer toată umanitatea și compasiunea.

Într-un act de cruzime și iresponsabilitate, familia micuțului a agresat verbal și fizic echipajul SMURD, lovitura fiind atât de puternică încât a distrus chiar ambulanța destinată să îl transporte pe copilul în pericol. Geamurile sparte, parbrizul fărâmat, scânteia disperării care a mistuit tot ce era omenesc în jur.

De parcă această scenă de groază nu ar fi fost suficientă, poliția a trebuit să intervină și să deschidă dosar penal împotriva celor implicați. Echipajul SMURD, care susținuse o misiune nobilă de salvare, a fost nevoit să facă față unui iad imprevizibil, perpetuat de o mentalitate bolnavă și distructivă.

Curtea de Apel Oradea a rostit sentința definitivă, un act de justiție ce trebuie să pună un punct definitiv într-un capitol de cruzime și comportament dezumanizant. Tatăl a primit 3,6 luni de închisoare, iar fiul său, vinovat și de distrugerea ambulanței, a fost condamnat la 4 ani de detenție. O lecție dureroasă, dar necesară, pentru a transmite un mesaj clar societății că așa ceva nu poate rămâne nepedepsit.

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img