AcasăEvenimente localePovestea de succes a doi tineri din Oradea pe scena din Budapesta...

Povestea de succes a doi tineri din Oradea pe scena din Budapesta este una pe care orice profesor și-ar dori să o aibă.

Rebeca Anamaria Balaj și Andrei Marinescu – Talente muzicale sau pioni răsfățați?!

Rebeca Anamaria Balaj și Andrei Marinescu, doi tineri care se conformează perfect stereotipului artistului muncitor și talentat, sunt subiectul laudelor și aprecierilor în urma participării lor la un concurs muzical de prestigiu din Budapesta. Dar cine stă cu ochii în soare, încercând să vadă în spatele acestor povești de succes fabricate cu abilitate?!

Profesoara lor, conf. univ. dr. Ariadna Mircescu, este cea care îi ridică în slăvi, afirmând că sunt niște perle rare, însă cât de obiectivă poate fi această declarație, când ea însăși este cea care i-a pregătit pentru competiție?! Să înțelegem că nu există niciun alt talent muzical la Oradea și doar acești doi „copii minune” meritau să fie premiați?!

Ce putem spune despre talentul și munca depusă de acești tineri, în comparație cu cei care nu au beneficiat de susținerea unui profesor universitar?! Este totul o chestiune de conexiuni și privilegii sau există cu adevărat merit și talent în spatele premiilor obținute la concursurile de specialitate?!

Surse:

Sursa

Must Read

spot_img