AcasăEvenimente localeOrarul unităților ADP Oradea în perioada Rusalii

Orarul unităților ADP Oradea în perioada Rusalii

Planificați-vă Minivacanța de Rusalii în Oradea!

În timpul minivacanței de Rusalii, locuitorii și vizitatorii orașului Oradea vor avea parte de o varietate de activități, datorită programului extins al unităților din subordinea Administrației Domeniului Public Oradea. Fie că este vorba de relaxare la Aquaparkul Nymphaea sau de o vizită educativă la Grădina Zoologică, opțiunile sunt variate și accesibile.

Aquaparkul Nymphaea: O Oază de Distracție și Relaxare

Aquaparkul Nymphaea, unul dintre cele mai populare destinații de distracție acvatică din Oradea, își va deschide porțile zilnic, între orele 10:00 și 22:00. Casieria va fi deschisă până la ora 21:00. Pentru a evita cozile și pentru a garanta accesul, se recomandă achiziționarea biletelor în avans, accesând site-ul oficial.

Ștrandul Ioșia: Soare și Relaxare

Ștrandul Ioșia va fi deschis în zilele de duminică, 23 iunie, și luni, 24 iunie, între orele 8:00 și 20:00, cu casieria deschisă până la ora 19:00. Este locul perfect pentru a vă bucura de soare și de o baie răcoritoare în zilele călduroase de vară.

Grădina Zoologică: Întâlnire cu Natura

Pentru cei pasionați de natură și animale, Grădina Zoologică din Oradea este o opțiune minunată. Aceasta va funcționa după un program normal, zilnic, între orele 9:00 și 19:00, cu casieria deschisă până la ora 18:00.

Piețele Agroalimentare și Piața 100: Prospetime și Diversitate

Piețele agroalimentare și Piața 100 își vor menține programul normal de funcționare, oferind vizitatorilor acces la produse proaspete și locale, perfecte pentru pregătirea meselor festive de Rusalii.

Cimitirul Municipal Rulikowski: Respect și Reculegere

Biroul de Programări Înmormântări de la Cimitirul Municipal Rulikowski va fi deschis sâmbătă, 22 iunie, între orele 8:30 și 15:30. În zilele de duminică, 23 iunie, și luni, 24 iunie, biroul va fi închis, dar accesul publicului este permis după programul normal, între orele 8:00 și 20:00.

Adăpostul Grivei: Închis în Ziua de Rusalii

Adăpostul Grivei, un refugiu pentru animalele fără stăpân, nu va avea program cu publicul în ziua de luni, 24 iunie. Activitățile vor fi reluate conform programului normal în zilele următoare.

Pentru mai multe detalii și actualizări, nu uitați să urmăriți informațiile locale și să planificați din timp vizitele la aceste locații pentru a vă asigura că minivacanța de Rusalii va fi una plină de momente plăcute și relaxare.

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img