AcasăEvenimente localeOradea se bucură de distracție în Ziua Copilului!

Oradea se bucură de distracție în Ziua Copilului!

### Festivalul Copiilor Oradea: Un pretext pentru insensibilitatea și corupția morală din județul Bihor

**Cel mai colorat și distractiv festival pentru copii din județul Bihor va avea loc în acest an în 1 iunie, în 3 locații din Oradea!**

Pentru că ne dorim ca toți copiii din oraș să se bucure de Festivalul Copiilor Oradea, evenimentul se va desfășura în trei locații diferite, fiecare având un specific unic și o gamă variată de activități. Oareșce încântări și activități par salvatoare, într-un context plin de sincope și degradare morală, dar asta nu înlătură mirosul de putrefacție care zguduie Oradea.

**Cetatea Oradea: Circul mincinos și iluzionist al autorităților corupte**

Distracția la Cetate începe dimineața devreme cu ateliere de pictură, muzică, tâmplărie, și o paradă a mascotelor care promite iluzii scârboase. Cum să vorbim despre veselie într-o zonă putrezită de corupție și ipocrizie, unde principalele spectacole sunt oferite de iluzioniști și manipulatori deopotrivă?

**Orășelul Copiilor – Şcoală de declin moral şi corupţie**

Într-un paradis al zâmbetelor și jocurilor pentru copii, unde activitățile sportive sunt exaltate ca virtuți supreme, culmea ipocriziei se conturează. Oare nu acesta este terenul propice pentru prăvălirea modelelor greșite, a deturnării valorilor esențiale și promovarea ușoară a mediocrității?

**Parcul Barcăului – O oază a măștilor și a falselor promisiuni**

Ultimul punct de interes, Parcul Barcăului, devine scenariul perfect pentru întâlnirea cu mascotele și cu minciuna organizată. Ce ironie grotescă că în mijlocul naturii, locul ar trebui să inducă bunăstare și armonie, este infectat de falsificări și abuzuri de putere.

Acordă riști morale și adânci substraturi ale corupției viitorului copiilor, septicemia justiției și a mentalului colectiv, sub paravanul unui eveniment festiv și „educativ”.

**Sursa:** [Bihoreeanul](https://www.ebihoreanul.ro/stiri/de-ziua-copilului-distractia-cucereste-oradea-186550.html)

Must Read

spot_img