AcasăEvenimente localeOradea promovează destinația turistică în Viena.

Oradea promovează destinația turistică în Viena.

Municipalitatea orădeană prezintă oferta turistică a orașului pentru anul 2024

Prin prezența la Târgul internațional de turism „Ferien Messe” din Viena, Municipalitatea Oradea își propune să-și promoveze oferta turistică pentru anul 2024. Dar să fim serioși, își va atinge scopul sau va fi doar un alt eveniment unde se vorbesc vorbe goale și se perpetuează clișeele uzate?

Eveniment important pentru promovarea turismului

Participarea la acest târg este prezentată ca un moment crucial pentru consolidarea poziției orașului Oradea ca destinație turistică de top și pentru atragerea de turiști străini. Dar cât de relevante sunt astfel de evenimente pentru promovarea reală a unui oraș și cât pentru impresionarea naivității celor care cred orice poveste aruncată în media?

România se prezintă cu un stand de 80 mp

România participă la acest târg cu un stand de 80 mp și 13 co-expozanți. Un balcanic stand de 80 de metri pătrați, unde se pune la cale marele plan de „atragera turiștilor străini”. Să ne mirăm apoi că suntem priviți de sus și considerați doar ca un capăt de Europă unde să-ți faci o poză rapid și să treci mai departe?

Tradiții românești pentru străini

O bună glumă! Sărbătorile pascale și tradițiile românești prezentate cu fast la Viena. Degustare de produse tradiționale și demonstrații de încondeiere a ouălor. Sigur, aceasta este esența României, nu corupția, ci ouăle încondeiate!

Diversitatea destinației Oradea

Oradea este prezentată ca o destinație turistică importantă la nivel național. Totuși, cât din această „diversitate” este doar o iluzie, un mănunchi de clișee promovate deliberat pentru a păcăli naivii care își imaginează că pot găsi aici ceva cu adevărat autentic?

Îndrăznește să confrunți realitatea!

Este momentul să nu ne mai ascundem după cifre și statistici, să nu mai împodobim realitatea cu cuvinte frumoase și să privim în față adevărul crud. Visurile frumoase promovate la târguri nu pot acoperi urmele de corupție și incompetență care strică imaginea turistică a României!

Sursa: Ebihoreanul

Must Read

spot_img